Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kikapott a Kolozsvári CFR

Kikapott a Kolozsvári CFR Sport

Elbukta a felsőházi rangadót a címtartó és listavezető Kolozsvári CFR, a trónkövetelő Krajovai CSU egy góllal nyerni tudott a fellegvári stadionban, ezzel pedig egy pontra megközelítette a vasutasokat, és öt fordulóval a vége előtt nyílttá tette a bajnoki hajszát.

Hirdetés
Hirdetés

Az oltyánok már a 9. percben előnyhöz jutottak Koljic távoli bombagóljának köszönhetően, de több gól nem esett az első félidőben. A második játékrész elején kettőre nőtt a krajovai fór, Mihăilă fejelt hálóba a rosszul kimozduló Arlauskis fölött. Nem hagyta magát a CFR, 14 perc alatt kiegyenlített. Előbb egy egyéni akció végén Ciprian Deac lőtte ki a hosszú felsőt, majd Vinicius is betalált. Ennél többre viszont nem volt képes a kolozsvári gárda, nem így a vendégek, akik Cicăldău véghajrában szerzett találatával elvitték a három pontot. Ami viszont különösen fájó lehet a „védekező-specialista” Dan Petrescu számára: a román bajnokságban még sosem kapott három gólt egy meccsen általa irányított csapat.

Labdarúgó I. liga, felsőházi rájátszás, 5. forduló: Kolozsvári CFR – Krajovai U 2–3, Medgyesi Gázmetán – FC Botoșani 0–2. Az Astra Giurgiu – FCSB meccs tegnapi lapzártánk után végződött.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük