Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Távozók és érkezők

Távozók és érkezők Sport

Két játékosnak is lejár mával a szerződése, így mindketten távoznak a Sepsi OSK-tól. A horvát Hrvoje Barišićról és a bolgár Stefan Velevről van szó, akikkel a sepsiszentgyörgyi klub nem kívánt szerződést hosszabbítani.

Hirdetés
Hirdetés

Stefan Velev az FC Viitorul elleni szombati, 3–3-as döntetlenben végződött mérkőzésen öltötte magára utoljára a piros-fehér mezt. A 31 éves bolgár középpályás 2018 nyarán a Slavia Sofia csapatát váltotta a Sepsi OSK-ra. Az előző idényben 36 mérkőzésen lépett pályára és egy gólt szerzett, az aktuális szezonban 24 találkozón kapott játéklehetőséget, újabb találatot nem jegyzett.

A 29 éves Barišić tavaly nyáron a bosnyák Zrinjski Mostartól érkezett Sepsiszentgyörgyre, 15 bajnokin és egy kupamérkőzésen szerepelt. Legutóbb februárban az alapszakasz utolsó meccsén, az Astra Giurgiu ellen játszott, az alsóházi rájátszásban mindössze kétszer nevezték a keretbe. Sajtóértesülések szerint Bogdan Mitrea (32 éves) hátvéd és Alexandru Greab (28) hálóőr csatlakozik a következő idényben a szentgyörgyiekhez, de hivatalos bejelentés még nem történt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük