Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kiesett a KSE Futsal

Kiesett a KSE Futsal Sport

Másodosztályú ellenfél állította meg a KSE Futsal menetelését a teremlabdarúgó Román-kupa nyolcaddöntőjében, a kézdiek kisebb meglepetésre 10–6 arányban kikaptak a Sportul Ciorăşti együttesétől.

Hirdetés
Hirdetés

Az elmúlt hétvégén a nyolcad- és a negyeddöntők mérkőzéseit rendezték meg a kupasorozat idei kiírásában, a mérkőzéseket szombaton és vasárnap három helyszínen játszották le. A Májai – Rancz, Kanyó, Pakucs, Bandi (cserék: Barbócz, Péter) összetételű KSE Futsal 4–1-es biztató első félidő után kapitulált Vrancea megyei ellenfelével szemben, Foksányban. A kék-fehér mezesek Bandi sérülését követően nem tudták tartani a lépést a Sportullal, négygólos vereséggel búcsúztak a kupasorozattól.

Az elődöntő mezőnye még nem teljes, ugyanis a negyedik, székelyudvarhelyi tornát csak a hétvégén szervezik meg (Marosvásárhelyi VSK–FK Székelyudvarhely, Ceahlăul Piatra Neamț–Galaci United).

Eredmények: nyolcaddöntő: Temesvári CFR–Kolozsvári Clujana 6–1, Jászvásári Poli–Csíkszeredai Imperial Wet 1–14, Sportul Ciorăști–KSE Futsal 10–6, Gyergyóremetei Kereszthegy–Dévai Autobergamo 2–6, Metropolitan Ișalnița–Luceafărul Buzău 2–8, Gyergyószentmiklósi Inter–Simándi Sólymok 5–4. Negyeddöntő: Ciorăști–Déva 2–8, Gyergyószentmiklós–Buzău 2–6, Temesvár–Csíkszereda 3–5.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük