Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ígéretes a tekeszakosztály utánpótlása

Ígéretes a tekeszakosztály utánpótlása Sport

Kevés olyan település van az országban, ahol az utánpótlás körében annyira népszerű a teke, mint Kézdivásárhelyen. A KSE tekeszakosztályának fiataljai elismerésre méltó eredményeket értek el a napokban.

Hirdetés
Hirdetés

A KSE utánpótláskorú tekézői nemrég legyőzték Jászvásár csapatát az A-ligában, a helyi Régió-bajnokságban pedig a Tűzoltók csapatát múlták felül, nem is akárhogyan, hanem elérve az 1600 ütött fát – sorolja Várdó Olivér szakosztályvezető.

A golyók zörgésének és a bábuk koppanásának zajától elbűvölt ifjak vasárnap feltették az i-re pontot azáltal, hogy a Román-kupa döntőjében, Kolozsváron sikerült felállniuk a dobogó harmadik fokára, országos bronzéremmel gazdagítva gyűjteményüket. „Meghozta eredményét a sok munka, készülődés, csiszolás, gratulálok nekik és irányítójuknak, Várdó Noéminek, még sok hasonló sikert kívánva” – fűzte hozzá a szakvezető.

A csapat összetétele (zárójelben a kolozsvári teljesítményük): Kiss Flórián 561 ütött fa, Várdó Kristóf 549, Elekes Sándor 528, Dávid Erik 526, Mihály Stefánia 512, Majlát Sorin 482, Gergely Szabolcs 465.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások