Felhívás!

Ígéretes a tekeszakosztály utánpótlása

Ígéretes a tekeszakosztály utánpótlása Sport

Kevés olyan település van az országban, ahol az utánpótlás körében annyira népszerű a teke, mint Kézdivásárhelyen. A KSE tekeszakosztályának fiataljai elismerésre méltó eredményeket értek el a napokban.

A KSE utánpótláskorú tekézői nemrég legyőzték Jászvásár csapatát az A-ligában, a helyi Régió-bajnokságban pedig a Tűzoltók csapatát múlták felül, nem is akárhogyan, hanem elérve az 1600 ütött fát – sorolja Várdó Olivér szakosztályvezető.

A golyók zörgésének és a bábuk koppanásának zajától elbűvölt ifjak vasárnap feltették az i-re pontot azáltal, hogy a Román-kupa döntőjében, Kolozsváron sikerült felállniuk a dobogó harmadik fokára, országos bronzéremmel gazdagítva gyűjteményüket. „Meghozta eredményét a sok munka, készülődés, csiszolás, gratulálok nekik és irányítójuknak, Várdó Noéminek, még sok hasonló sikert kívánva” – fűzte hozzá a szakvezető.

A csapat összetétele (zárójelben a kolozsvári teljesítményük): Kiss Flórián 561 ütött fa, Várdó Kristóf 549, Elekes Sándor 528, Dávid Erik 526, Mihály Stefánia 512, Majlát Sorin 482, Gergely Szabolcs 465.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások