Felhívás!

Ki a legfittebb Kézdivásárhelyen?

Ki a legfittebb Kézdivásárhelyen? Sport

Vajon ki a legfittebb Kézdivásárhelyen? Erre a kérdésre a hétvégén kaphatunk választ, ugyanis az Old Mickey’s Barbell Club szervezésében zajlik a Transylvania Throwdown nevet viselő CrossFit-sorozat legújabb állomása.

Az ország legjobb crossfitesei legutóbb Marosvásárhelyen találkoztak, most Kézdivásárhelyen a sor, hogy vendégül lássa a sportág legjobbjait. Ferencz Tamás főszervező, a CrossFit kézdivásárhelyi meghonosítója közel 60 versenyzőre számít, akik két kategóriában, RX és Scaled (kezdő és haladó) fognak megmérettetni. A viadalon olyan feladatsorokat kell teljesíteniük az indulóknak, amelyek az olimpiai súlyemelés elemeit, gimnasztikai és állóképességi gyakorlatokat, de akár futást is magukba foglalhatnak.

A nem mindennapi esemény helyszínéül a Sinkovits Stadion melletti tér szolgál, és szép számban lesznek helyi versenyzők is, akiknek elkel a szurkolás, bátorítás. Szombaton 7.30-kor kezdődik a program, majd vasárnap folytatódik.

A CrossFit filozófia és versenysport egyben, főként olimpiai súlyemelésből, pliometrikus, erőemelő és gimnasztikai gyakorlatokból áll, így a legkomplexebb és legmegterhelőbb mozgásformák csoportjába sorolható. De látványosságnak sem utolsó, ahogy a sportemberek igyekeznek kihozni magukból a legjobbat.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások