Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Idei második győzelmére hajt az OSK

Idei második győzelmére hajt az OSK Sport

Az Academica Clinceni otthonában elért 1–1-es döntetlen után hétfőn este a Dinamo elleni hazai mérkőzéssel folytatja a bajnokságot a Sepsi OSK, a labdarúgó I. liga 8. fordulójában. A piros-fehérek abban bíznak, hogy jó játékkal összejöhet az első hazai győzelmük a 2019-es esztendőben.

Hirdetés
Hirdetés

László Csaba együttese egy győzelemmel és hat döntetlennel a tabella hetedik helyéről várja az összecsapást, míg hétfői ellenlábasa két győzelemnél tart a bajnokságban, ez a kilencedik helyhez elegendő. A gyengébb szezonrajtot produkáló Dinamo új edzőjével, ifjabb Dusan Uhrinnal hétfőn Nagyszeben ellen aratott 3–0-s sikert, aminek köszönhetően kimozdultak az utolsó pozícióból. A két csapat közti örökmérleg a „vörös kutyáknak” kedvez, akik háromszor győzték le a szentgyörgyieket, emellett két gól nélküli döntetlent is játszottak egymással. Az egyetlen Sepsi OSK győzelem 2018. április 30-án született, akkor 2–0-s vereséggel küldték haza a fővárosiakat. Ne legyen másként hétfőn sem, hajrá OSK!

Az I. liga 8. fordulójának műsora: Botoșani – Academica (péntek 18 óra), Voluntari – Krajova (péntek 21 óra), Medgyes – Jászvásár (szombat 15.30), Astra – CFR (szombat 21 óra), Hermannstadt – Chindia (vasárnap 18 óra), FCSB – Viitorul (vasárnap 21 óra), Sepsi OSK – Dinamo (hétfő 21 óra).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük