Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kettős vereség

Kettős vereség Sport

A papírformának megfelelően vereséget szenvedett Temesváron a Sepsi Futsal az élvonalbeli teremlabdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati nyitányán. A roppant tartalékos sepsiszentgyörgyiek 11–1 arányban hajtottak fejet a listavezető Informatikával szemben. A II. ligában érdekelt KSE is alulmaradt.

A szentgyörgyiek mindössze nyolc játékossal utaztak Temesvárra, és gyakorlatilag esélytelenül léptek pályára a bajnoki babérokra pályázó, idegenlégiósokkal teletűzdelt Temesvár ellen. A hazaiak 2–0-ra vezettek az első félidőben, amikor Ambrus Tihamér fejes góllal szépíteni tudott (2–1), azonban a házi­gazdák újabb két találattal válaszoltak (4–1). A második félidőben folytatta a gólgyártást az Informatika, és sima, 11–1 arányú győzelmet aratott. Gólszerzők: Felipe Mancha (3), Simić (3), Daniel (2), Rakić (2), Ilas, illetve Ambrus. A zöld-fehéreknek ez volt idénybeli tizenötödik vereségük, és továbbra is a rangsor utolsó előtti helyén állnak.

A hétvégén a Román-kupa negyeddöntőit rendezik, emiatt szünetel az I. liga, amely március 11-én, a 16. fordulóval folytatódik. Ekkor Farkas Attila tanítványai a sereghajtó Marosvásárhelyi City’us együttesét fogadják.

A II. liga 14. fordulójából előrehozott mérkőzésen a Kézdivásárhelyi SE gyenge játékkal 7-2 arányú vereséget szenvedett a Bodzavásári Luceafărul vendégeként február 18-án. A céhes városbeliek visszacsúsztak a rangsor második helyére, március 4-én, vasárnap 18 órától a Gyergyóremetei Kereszthegy csapatát látják vendégül.

Ami az utánpótlást illeti, a KSE U19-es csapata a korosztályos Román-kupa 3. körében kedden 18 órától a Segesvári Pro-Tineretet fogadja a sportcsarnokban. Az odavágón 9-7-re nyertek a segesváriak, a mieinknek tehát ennél nagyobb arányú győzelmet kell aratniuk a továbblépés érdekében. A Sepsi Futsal U19-es együttese március 3-án, szombaton 11 órától, a korosztályos pontvadászat 7. körében a Csíkszeredai Imperial Wet alakulatát látja vendégül. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük