Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Két második helyezés

Két második helyezés Sport

A jól megérdemelt nyári vakáció és a kőkemény felkészülési időszak után máris kenyérbe léptek a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK cselgáncsozói, akik az elmúlt hétvégén a nagyszebeni Úttörő-kupán tették próbára magukat. Az U18-as korosztály számára meghirdetett viadalon a két második és a két ötödik helyezés mellett egy hetedik helyet is szereztek.

A Veres László irányította együttes öt sportolóval vett rész a rangos megmérettetésen, amelyen a hazai dzsudokák mellett bolgár, magyar, szerb, olasz, osztrák és moldáv cselgáncsozók is részt vettek, de a mezőnyben ott voltak az U18-as román válogatott sportolói is. A kézdivásárhelyiek legjobb eredménye Andra Norocea (48 kg) és Gondos Réka (70 kg) nevéhez fűződik, mindketten másodikak lettek. Baricz Örs (50 kg) és Vida Tamás (73 kg) ötödikként zárt Nagyszebenben, míg Kocsis István (73 kg) a hetedik pozícióban végzett.

„A népes és erős mezőnyben jól teljesítettek a cselgáncsozóim, elégedett vagyok velük, úgy gondolom, hogy szezonkezdésnek jó ez a teljesítmény. Ezt annak tükrében is mondom, hogy a gyerekek egy-két évvel kisebbek voltak az U18-as korosztálynál” – nyilatkozta érdeklődésünkre Veres László edző, aki elmondta azt is, hogy a céhes városbeliek legközelebb a paksi Atom-kupán lépnek tatamira.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük