Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Orbán a dobogó tetején

Orbán a dobogó tetején Sport

A sepsiszentgyörgyi birkózók egy bajnoki címmel és egy bronzéremmel, továbbá egy hetedik, valamint egy nyolcadik helyezéssel fejezték be a Târgovișten zajlott ifjúsági I-es (17–20 évesek) országos bajnoki döntőt.

A megyeszékhelyiek legjobb eredménye a Sepsi–SIC-et erősítő Orbán Norbert nevéhez fűződik, aki a 61 kg-os súlycsoportban utasított maga mögé mindenkit, mind az öt meccsét magabiztosan nyerve. Orbán sikerével a sepsiszentgyörgyi klub második egyéni bajnoki címét szerezte, miután a hónap elején Adina Popescu strandbirkózásban szerezte meg az elsőt.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi ISK-t képviselő Narcisa Neagu az 59 kg-os kategóriában végzett a harmadik helyen.

„Gratulálok Orbán Norbertnek, hogy bele tudott fogyni a 61 kg-os súlycsoportba, ahol mindenkit fölényen megvert. Fantasztikus az eredménye, s remélem, hogy a folytatásban is így tud majd ilyen remekül teljesíteni, és megtérül az eddig befektetett munka” – értékelt Mátéfi Árpád edző.

A szentgyörgyi sportiskola két birkózóját nevezte a döntőre, s az 59 kg-os kategóriában bronzérmes Narcisa Neagu mellett Dálnoki Márk nyolcadik lett az 57 kg-osok között. A municípiumi sportklubot Mircea Păduraru képviselte a târgoviștei viadalon, aki szintén az 57 kg-os súlycsoportban lépett szőnyegre és végül a hetedik helyen zárt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük