Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Két második hely Zágrábban

Két második hely Zágrábban Sport

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub (edzők: Kerekes Barnabás és Kanabé Szilárd) asztaliteniszezői nemrég a horvátországi Zágrábban megrendezett Zagiping nevet viselő nemzetközi viadalon álltak asztalhoz. A színvonalas megmérettetésen 13 ország 800 sportolója mérte össze erejét, a céhes városi klub színeiben tizenegyen indultak.

A háromszéki különítmény legjobb eredményét Mike Boróka és Cueşdean Rareş érte el, mindketten második helyen végeztek korosztályukban. Az U15-ösök között versenyző Mike Boróka magabiztosan menetelt egészen a döntőig, ahol viszont alulmaradt a szerb Gvozdenovic Katharinával szemben.

Hirdetés
Hirdetés

Ugyanebben a korosztályban Oláh Kriszta a legjobb 32 között búcsúzott, míg a fiúknál Chelmuş Ionuţ nem jutott ki a főtáblára. Az U13-as korcsoportban Canea-Kocsis András az elődöntőbe jutásért vívott párharcban kapott ki horvát vetélytársától, Pribeagu Sebastian a tizenhat között, míg Márton Ádám a legjobb 32 között esett ki. Cueşdean Rareş meg sem állt a döntőig, ahol viszont vereséget szenvedett honfitársától, Anghel Patriktól, így be kellett érnie a második hellyel. U13-as lányoknál Farkas Yvettnek a legjobb tizenhat jelentette a végállomást, a lendületesen játszó sepsiszentgyörgyi pingpongozótól a játékvezető elvett két pontot, ez pedig hatással volt további teljesítményére. Az U11-es korosztályban Kovács Kristóf ügyeskedett, de a legjobb tizenhat között nem bírt egy tapasztaltabb ellenféllel. Ugyanitt Tamás Vivien nem jutott ki csoportjából, míg a korosztálynál két évvel kisebb Canea-Kocsis Abigél egy nyert és két elveszített mérkőzéssel ügyesen helytállt, számára a tapasztalatszerzés volt a cél ezen a versenyen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük