Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Katus Attila Kézdin

Katus Attila Kézdin Sport

Szombaton 11 órától a kézdivásárhelyi sportcsarnokban, az RMDSZ Kézdivásárhelyi Nőszervezetének meghívására Katus Attila magyarországi személyi edző, életmód-tanácsadó, világ- és Európa-bajnok sportoló tart aerobikedzést és életmód-tanácsadást.

Az aerobik egyik kiemelkedő magyarországi képviselője, Katus Attila fogja megmozgatni a háromszékieket szombaton, a program szerint egy óra életmód-tanácsadás, illetve egy óra kemény aerobikedzés vár az érdeklődőkre. A neves edző arra törekszik, hogy ne csak a kliensei testét formálja, hanem abban is próbál segíteni, hogy az önbizalmukat és önértékelésüket is javítsa. A KatusAktív életmódprogram kidolgozója szerint csodák nincsenek, a titok az elszántságban, a célirányos edzésben és a kiegyensúlyozott táplálkozásban rejlik.

A szervezők azt tanácsolják a résztvevőknek, hogy vigyenek magukkal tornaszőnyeget és vizet, de a kényelmes, sportos öltözet és a jókedv is alapkövetelmény.

Hirdetés
Hirdetés

A II. Fitt Nap belépőjegyeiből befolyó összeget a szervezők a Pro Pectus Egyesület által működtetett Oláh Attila Nappali Otthon részére ajánlják fel. Elővételben jegyet vásárolni az RMDSZ kézdivásárhelyi (Apafi Mihály utca 1. szám, telefon: 0721.297.540) és sepsiszentgyörgyi (Martinovics Ignác utca 2. szám, a Beör-palota első emelete, telefon: 0735.610.100) irodájában lehet ma 14 óráig.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük