Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Karatékák az élvonalban

Karatékák az élvonalban Sport

Hétvégén a bodzavásári Romeo Imandi sportcsarnokban rendezték meg az ESKU Román Shotokan Karate Stílus Bajnokságot, ahol 25 klub 290 sportolója lépett tatamira a 2021-es bajnoki címekért.

Hirdetés
Hirdetés

A megyeszékhelyi Sport-All SC 19 sportolójával nevezett az idény utolsó versenyére, amely az eddigiekhez nem fogható aranyérem-mennyiséget hozott. „Mérlegünk összesen 14 arany-, 4 ezüst és 1 bronzérem”, számolt be Vass Hunor edző. „Vélhetően az elmúlt bő egy évben végzett kitartó edzésmunka érett be, emellett, mivel idén már számos versenyen vettünk részt, a rutint is a javunkra fordíthattuk”, véli a szakember. Hozzátette, „még soha nem hoztunk eddig 14 román bajnoki címet, egyértelműen sikernek könyveljük el, és bízunk a folytatásban”.

Ám nem pihennek babérjaikon, kéthetes levezető szakaszt, majd tíznapos pihenőt követően folytatják a felkészülést, hangsúlyozta a tréner. „Szeretnénk megköszönni a szülőknek, hogy annak ellenére, hogy zárt körű volt a verseny, eljöttek szurkolni, illetve álljon itt állandó támogatóink listája: Orex, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Comert Ata, Simiro, Maravet, Sport Világ, Thermo Control, Twins Construct, Real Job Solutions, Papo, Sebert Tehnologie, Volk Automobile, Tóth-Pál zálogház és Totalterm”.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük