Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jó hírünket keltik a cselgáncsozók

Jó hírünket keltik a cselgáncsozók Sport

Aradon öregbítették a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub hírnevét a Veres László edzette cselgáncsozók, akik szombaton és vasárnap öt dobogós – három első és két második – helyezést érdemeltek ki egy nemzetközi emlékversenyen.

Az elmúlt hétvégén hazai, ukrán, magyar és moldovai sportolók részvételével rendezték meg a nemzetközi cselgáncsversenyt, ahol hat kézdivásárhelyi cselgáncsozó is tatamira lépett. A Nagy Mózes SK U16-os korosztályú versenyzői közül öten dobogóra állhattak. Simon Tege (46 kg), Tamás Gábor (50 kg) és Szőcs Norbert (73 kg) remek formában versenyezve utasított maga mögé mindenkit, első helyen zárva a határ menti megmérettetést. Zoller Botond (50 kg) és Pál Norbert (55 kg) szintén döntőt vívhatott, ám mindketten vereséget szenvedtek, így a második hellyel vigasztalódhattak. Az 55 kilogrammos súlycsoportban érdekelt Vida Máté sajnálatos módon lesérült, így ezúttal helyezés nélkül zárt.

A céhes városi cselgáncsozókra már csak egy verseny vár 2022-ben: sportolóink Veres László edző vezetésével szombaton Tusnádfürdőn, a hagyományos Sólyomkő-kupa harmincötödik kiírásán versenyeznek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások