Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Javítanának az Európa-kupában

Javítanának az Európa-kupában Sport

Idénybeli első Európa-kupa mérkőzését vívja ma 19 órától a Sepsi Arénában a Sepsi–SIC, a zöld-fehér mezesek az Elazığ İl Özel Idare ellen lépnek pályára. Nehéz mérkőzés vár az ötszörös bajnok és hatszoros kupagyőztes csapatunkra, ezért szükségük van a biztatásra, számítanak a hatodik játékosukra!

Hirdetés
Hirdetés

A múlt heti első fordulóban az ukrán BC Prometeytől elszenvedett 22 pontos vereség után hazai pályán igyekszik javítani a Sepsi–SIC az Európa Kupában. A török csapat elleni mérkőzésről az amerikai idegenlégiós, Brianna Fraser és Zoran Mikes vezetőedző nyilatkozott.

„Izgalmas mérkőzés vár ránk a törökök ellen, akik megnyerték az első csoportmeccsüket, viszont kikaptak a hazai bajnokságukban, ezért biztos vagyok benne, hogy győzni szeretnének. A hazai pálya előnye mellettünk szól, de a múlt heti nyitókörben elszenvedett vereség is arra kötelez minket, hogy keményen küzdjünk és mindent megtegyünk a győzelemért” – fogalmazott Brianna Fraser, aki 24 pontig jutott a Prometey elleni meccsen.

A török együttes a selejtezőben harcolta ki az Európa-kupabeli részvételt, majd az első fordulóban hazai környezetben győzött 74–67-re az UNI Győr ellen. A török bajnokság az előző hétvégén kezdődött meg, mai ellenfelünk otthon szenvedett vereséget.

„Feszes a tempó, újabb kemény meccs vár ránk, de igyekszünk tudásunk legjavát nyújtani. Vereséggel kezdtük a csoportkört, ezt szeretnénk kijavítani egy győzelemmel, remélem, kellő összpontosítással és magabiztos játékkal sikerül jó eredményt kiharcolni itthon. Nagy szükségünk lesz szurkolóink jelenlétére és biztatására, bízom benne, hogy segítségükkel ellenfelünk fölé kerekedhetünk és kilábalhatunk ebből a kisebb hullámvölgyből. Szeretnénk megmutatni, hogy erős és jó csapat vagyunk” – fűzte hozzá Zoran Mikes.

A hatályos járványügyi szabályok értelmében az ülőhelyek 30 százaléka használható, vagyis 930 személy vehet részt a mérkőzésen. A találkozóra csak az oltási bizonylattal rendelkezők léphetnek be, valamint azok, akik igazolni tudják, hogy az elmúlt 180 napban átestek a koronavírus-fertőzésen. A belépés 18 éves korig ingyenes, felnőtteknek 15 lej.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük