Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Itthon tartanák a pontokat

Itthon tartanák a pontokat Sport

Alapszakaszbeli utolsó hazai mérkőzésére készül a Sepsi OSK labdarúgócsapata, amely vasárnap 17 órától az FC Botoșani-t fogadja az I. liga 25. fordulójában. Bízzunk benne, hogy csapatunk tovább gyűjti a pontokat a végső cél érdekében.

Hirdetés
Hirdetés

A piros-fehér mezes játékosok a hét folyamán kőkeményen készültek az edzéseken, mivel szeretnék itthon tartani a 3 pontot a bukovinaiak ellen. A csapat vezetőedzője is nehéz mérkőzést vár, de szeretné folytatni a jó szereplést a bajnokságban. Az OSK szerdán Nicolae Carnat egy és Andrei Dumiter két góljával 3–1-re nyert a harmadosztályos Bákói Aerostar elleni felkészülési mérkőzésen.

A sepsiszentgyörgyiek még sosem tudták legyőzni mai ellenlábasukat, az eddigi hét bajnokin négy moldvai siker mellett három döntetlen született, legutóbb tavaly októberben egyezett ki 1–1-es döntetlenben a két csapat.

A 25. fordulóban: pénteken 17.30-tól Chindia – Voluntari, 20 órától CFR – Viitorul; szombaton 14.30-tól Clinceni – Medgyes, 20 órától Jászvásár – Krajova; vasárnap 17 órától Sepsi OSK – Botoşani, 20 órától Dinamo – FCSB; hétfőn 20 órától Hermannstadt – Astra.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük