Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Íme a tökéletes támadó

Íme a tökéletes támadó Sport

A Marca összerakta a világ legjobb támadóját, kár hogy ilyen csak a képzeletben van. A kiváló játékost kilenc labdarúgóból gyúrták össze, mindenkiből „felhasználtak valamit”, hogy megalkossák a tökéletes csatárt.

A lap szerint az ideális csatárnak olyan jobb lába van, mint Kylian Mbappénak, aki amellett, hogy villámgyors, futás közben is képes pontos és erős lövésre. Azzal a ténnyel is nehéz vitatkozni, hogy jelenleg senkinek nincs olyan bal lába, mint Lionel Messinek, legyen szó akár cselezésről, vagy kapura lövésről.

Hirdetés
Hirdetés

A tökéletes támadónak, olyan szíve van, mint Cristiano Ronaldónak, aki képességei mellett elkötelezettségének, szenvedélyének köszönheti sikereit. Egy jó csatárnak elengedhetetlen, hogy érezze, hol kel lennie, hogy helyzetbe tudják hozni, ebben nincs jobb Gary Linekernél.

Ajánlott, ha gyors, mint Jamie Vardy, és erre a gyorsaságra a csapata tud építeni, mint a Leicester a 2016-os bajnoki címénél, és olyan szinten tud élni a lehetőségeivel, mint tette azt Gerd Müller. Ugyanakkor egy csatár lehet elegáns is, akinek pazar megoldások és gyönyörű gólok fűződnek a nevéhez, mint Marco van Bastennek.

Az ideális támadónak olyan a fejjátéka, mint a Real korábbi klasszisának, Santillanának volt, ugyanakkor egy csatárnak a pályán olyan erősnek kell lennie, mint a brazil Ronaldo.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük