Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Idén már nem lép pályára Simona Halep

Idén már nem lép pályára Simona Halep Sport

Idén már nem lép pályára Simona Halep. Ezt a volt világelső román teniszező maga jelentette be csütörtökön az Instagram-oldalán.

Halep néhány napja közölte, hogy egy orrműtét miatt „több hét” pihenőre kényszerül.

Csütörtökön már arról számolt be, hogy a felépülése elhúzódik, ezért ebben az évben már nem játszik hivatalos mérkőzést.

Bejegyzésében Halep emlékeztetett arra, hogy idén februárban még a visszavonulását fontolgatta, mert nem érezte magát elég erősnek ahhoz, hogy visszatérjen a legjobb tíz játékos közé, de edzője, Patrick Mouratoglou segítségével visszanyerte a tenisz iránti szenvedélyét, és sikerült feljutnia a világranglista hatodik helyére.

„De miután kikaptam a US Openen, rájöttem, hogy mentálisan teljesen kimerültem. Mivel már évek óta légzési problémáim voltak, amelyek idővel egyre súlyosbodtak, úgy döntöttem, hogy követem az orvosok tanácsát, és elvégeztetem az általuk ajánlott orrműtétet. Korábban nem tudtam ezt megtenni, mert nem állt rendelkezésemre a felépüléshez szükséges három hónap, a tenisz ugyanis mindig is az első volt az életemben” – írta Halep. Hozzátette, hogy a műtétet összekötötte egy esztétikai beavatkozással is, mert soha nem volt elégedett az orrával.

A teniszező közölte, hogy idén ugyan már nem lesz több hivatalos mérkőzése, de jövőre újra játszani fog. „Úgy érzem, még sok tennivalóm van a teniszpályán” – zárta bejegyzését Halep. 

(forrás: Agerpres, fotó: Simona Halep/Facebook)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük