Felhívás!

Horgászverseny Bölönben

Horgászverseny Bölönben Sport

Hosszú, péntek estétől vasárnap délig tartó horgászversenyt szerveztek a hétvégén a bölöni, községi adminisztrációban található horgásztavon. A versenyen a brassói Pro Soft cég alkalmazottai vettek részt, így mondhatni a verseny magánjellegű rendezvény volt.

Elégedettségét fejezte ki lapunknak mind Bölön község polgármestere, Sikó Imre, mind a szervező Pro Soft cég képviselője is, aki szerint egy szép, kellemes időtöltést nyújtó kikapcsolódásban volt részük, mellyel egyúttal népszerűsítették a szép környezetű halastavat is.

Összesen 235 kilogram hal akadt horogra, amurból fogtak a legtöbbet, pontyból némileg kevesebb volt a zsákmány. Első helyen az Ursus sörgyár csapata végzett, akik a verseny 3 napja alatt 59 kiló halat fogtak, második lett a Pro Soft cég csapata 51 kiló hallal, míg harmadik helyen szintén egy brassói csapat végzett 25 kilogramm kifogott hallal. A legnagyobb zsákmány 4,8 kilót nyomott az összesen kifogott 70 darab hal közül- tájékoztattak a szervezők.A bölöniek továbbra is szívügyüknek tekintik a horgásztó fenntartását,és, mint Sikó polgármester tájékoztatott, abba hamarosan ismét telepítenek halakat, így érdemes lesz ott másoknak is kipróbálniuk horgászszerencséjüket.

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások