Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hetet vágott a KSE-nek a Sepsi OSK II

Hetet vágott a KSE-nek a Sepsi OSK II Sport

Pénteken a Kézdivásárhelyi SE csapata hazai pályán hatgólos vereséget szenvedett a jobb játékerőt képviselő Sepsi OSK II-től, így a következő bajnokságban a negyedik vonalban szereplő kék-fehéreknek nem sikerült emelt fővel búcsúzni a harmadik ligától és a hazai közönségtől.

Egy sorsába beletörődött KSE lépett pályára, ennek megfelelően a Sepsi OSK másodcsapata támadott többet. Toma lövésére ugyan Popescu veszélyes lövéssel válaszolt, és néhány percig a házigazdák a vendégek térfelén tartották a labdát, ám nem sikerült gólhelyzetet kidolgozni. A szentgyörgyiek hamar átvették a kezdeményezést és helyzeteik a 15. percben góllá érnek, amikor Toma Fábián elől csente el a labdát, majd azt zavartalanul a hálóba lőtte. A KSE Bandi révén kétszer is válaszolhatott volna, ám előbb egyik védőben akadt el a lövése, majd pár perc múlva egy gyenge hazaadásra lecsapott ugyan, de Gedő szögletre hárította köeli lövését. A kihagyott helyzetek bosszúja nem váratott magára, a 21. percben Nistor beadásából Grigore duplázta meg az OSK II előnyét. A 23. percben a sérült Gáll helyére Sánta Tamás állt be a KSE csapatába, aztán a vendégek előbb a felső lécet bombázzák meg (Renta), majd a 32. percben Nistor által beállítják az első félidő eredményét: 0–3. A 38. percben a házigazdákál a sérült Locotuș-sal együtt Bandi is elhagyta a pályát, helyükre Gergely és Kerestély állt be.

Szünetben az OSK négy cserét hajtott végre, míg a házigazdáknál Pál helyére Pătrășcoiu állt be, ám a KSE továbbra sem talált magára. Közben Sánta Lorándot cserélte Pakucs a KSE-nél, aki a szünetben beállt Niczuly reflexét tette próbára egy távoli lövéssel, Gólt azonban ismét az OSK szerzett a 68. percben Grigore révén, aki egy kapu előtti kavarodást követően kotorta hálóba a labdát (0–4). A 75. percben Fábián egy hazaadott labdára vetődött rá, a jogosan megítélt szabadrúgást a hatosról Bende bombázta a kapuba. A 78. percben aztán megszületett a házigazdák egyetlen gólja is, a KSE legjobbja, Sánta Tamás véhetetlen kapáslövéséből. Ám az OSK nem állt le, az utolsó sípszó előtt még kétszer betaláltak a kézdiek kapujába Nistor (85. perc) és Kocsis (87. perc) révén.

Labdarúgó 3. Liga, 2022–2023-as szezon, 5-ös csoport, alsóház, 10. forduló

Kézdivásárhelyi SE – Sepsi OSK II 1–73 (0–3)

Góllövők: Sánta T., illetve Nistor (2), Grigore (2), Toma, Bende, Kocsis.

KSE: Fábián, Sánta l., Bîntă I., Popescu S., Albu E., Gáll A., Pál K., Gajdó T., Locotuș M., Tankó Zs., Bandi Á. Csereként beálltak: Sánta T., Gergely A., Kerestély Á., Pătrășcoiu., Pakucs N.

Sepsi OSK II: Gedő, Popa, Folea, Moroșanu, Mitu, Grigore, Renta, Nistor, Stanislav, Toma, Sandu. Csereként beálltak: Niczuly, Bende, Ene, Kocsis, Păcurar.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2023. május 29., 23:19
    ÉRTÉKELÉS: -1

    Figyelem! Csak az IQ 100+ felettieknek ajanlott – az az alattiak ne faradjanak se az olvasassal, se a kommentelessel, nem nekik valo.

    „MOUNT NEM ERESZT.
    Lehet hogy az adrenalinfüggő öngyilkos jelölteknél kiveri a biztosítékot amit írok, de a nepáli kormány helyében úgy 6-7000 méteren egyszerűen lezárnám a hegyet, és senkit nem engednék rá fölmenni. Rengeteg mászásra való csúcs van a Földön ahol dicső módon meg lehet halni, ott próbálkozzanak, de a Csomolungma mindenkié, és senkié. Mert az a Földé. Ahol annyi mindent összeganéztunk már. Lehangoló látvány ennek a csodának a tövében éktelenkedő, szerteszét heverő oxigénpalackok, sátrak tömege, nem beszélve az emberi szükségletek maradványairól.
    Mielőtt megköveztetnék, szeretném rögzíteni, hogy őszintén együttérzek Suhajda Szilárd hozzátartozóival, és sajnálom az így apa nélkül felnövő gyermekeit, de ha tudta mire vállalkozik, akkor az egész családnak tudnia kellett hogy amikor elköszönt a nagy út előtt tőlük, rendesen benne volt a pakliban, hogy lehet egy még nagyobb útra lép rá, de onnan már nincs visszaút.
    És mindezt oxigénpalack nélkül. Persze volt oka a bizakodásra, mivel már megmászta a K2-t, ami állítólag keményebb dió mint az Everest, de ez a csúcstámadás sajnos az életébe került.
    És akkor van itt valami, amit én a földhözragadt (sajnos) alföldi gyerek nem értek.
    Mi a buli abban, hogy bekockáztatunk egy jó kis magashegyi agyi ödémát, tüdővizenyőt, amputációhoz vezető fagyási sérülést azért, hogy elmondhassuk, mi már jártunk a világ tetején?
    Mi a buli abban, hogy kínkeservesen zihálva, oxigénhiánnyal küzdve, fájdalmasan vonszoljuk fel magunkat oda, ahol már nem is kevesen jártak?
    Mindezt jó nagy pénzért, mert csak az alaptáborig eljutni milliókba kerül, és akkor hol van még a háttércsapat, és a serpák gázsija. Szóval ez az Everest mászás nem annyira a szegény emberek rögeszméje, mert sportnak azért nem nevezném. Legfeljebb egy szofisztikáltabb módja a tervezett öngyilkosságnak, jobb esetben egy életre való megnyomorodásnak.
    Mert csak két dolog játszik ellene. A hegy, és a szervezetünk, amelyik teljesen alkalmatlan az ilyen helyeken való tartózkodásra. De tegyük fel hogy élve felértünk. Hatalmas teljesítmény, elismerem. De sokszor egy fotót nem tudunk lőni a Himalája méltóságteljesen gyönyörű hegyvonulatairól, mert leszállt a köd, de ha jön a hóvihar, akkor villámgyorsan takri lefelé, már ahogy tudunk a pattanásig feszített állóképességünkkel, ha meg lavina jön, akkor „Miatyánk ki vagy a mennyekben”, úgyis közel vagyok hozzád.
    Persze tudom én hogy határaink feszegetése, adrenalin löket, meg a dicsőség. De milyen áron? És mennyivel viszi ez előrébb a hétköznapjainkat? Mert azok akik feltalálták a gőzgépet, a maghasadást, a mikrochipet, ők igen. Viszont való igaz, hogy gizda könyvmolyként laboratóriumokban, jegyzeteik fölé görnyedve még 2000 méter fölé sem jutottak el, nemhogy az alaptáborig. Csak éppen feltalálták a műholdat és azt a telefont, amin keresztül kommunikálnak a csúcstámadók lefelé.
    Viszont van egy jó hírem a csakazértis mászóknak.
    Van egy közeli bolygó, ahol egy Olympus Mons nevű hegy a maga 21.283 m-es magasságával messze maga mögé utasítja az Everest csúcsát, de semmi hó, semmi jég, semmi lavina. Legfeljebb némi vörös porvihar homályosítja el a látást.
    Csak előbb még a gizda tudósoknak meg kell oldaniuk hogyan jutunk el a Marsra.” (Á.A.)

      • User
        Dátum: 2023. május 30., 23:01
        ÉRTÉKELÉS: 4

        Hat papa maga elirt egy tizedest szerintem es csak 13,0 a maga IQ-ja, ezert nem erti meg.
        Meg en is teljesen megertettem mirol irt, akkor inkabb a maga felfogasaval van a hiba.
        De elarulom, hogy amiert maga kigyalogol a Kolcza hegyen, attol meg nem lesz maga sem amator hegymaszo, hiaba titulalja fel ettol magat🤣

    • User
      Dátum: 2023. május 31., 9:02
      ÉRTÉKELÉS: 3

      De most folytatom komolyan és ez az amiatt felduhodtem.. Mi a fenét közé van a KSE OSL meccsnek a hegymászáshoz? Muszáj volt trolllodnia és még csak nem is a saját szavaival,hanem egy valakitől atvett szöveggel. Nem érti a hegymaszot, rendben. Én sem értem a cigizoket, a sportfogadason vagy játékteremben az életüket és a családjukat tönkretevoket, az atv-s apukakat akik megolik a 9 éves gyereküket vagy azokat akik úgy viszik a gyereket terepjaroval, hogy nincs bekotve, netán ki is hajolnak az ablakon közben. Esetleg felborulnak és meghalt a gyermek. És még sok mást nem értek, de hát nem vagyunk egyformák. Most az emberek beindultak és lassan minden hegymaszot keresztre feszitenenek csak mert nem értik őket.

    • User
      Dátum: 2023. május 31., 10:52
      ÉRTÉKELÉS: 4

      Ezeket a dolgokat otthonról, gép mellől nem lehet megérteni.. ki kell próbálni.. szükség van a tudósra, a munkásra is.. de igen is engedtessék meg, h ha valakinek ez a hivatása (mert ez nem csak hobby), akkor azt csinálja, és próbáljon meg benne a legjobb lenni, annélkül, hogy ezt valaki megszólná. Biztos vagyok benne, h úgy indult el, h benne volt a pakliban, és a család is tudta. Felkészül hegymászóról beszéltünk, de bármikor bejöhet valami olyan, ami nincs beleszámolva, akár egy pillanatnyi rossz döntés.
      A búvárok, akik a mélybe mennek, hasonlóan kockáztatják az életüket. De amit ott lent lát az ember, vagy tapasztal, azt sincs máshol. Mindekinek vannak szenvedélyei, ill kell legyenek, hiszen az tud előre vinni.

  • User
    Dátum: 2023. május 31., 22:24
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Hagyjad, eleg ele van az oreg eleget levizsgazott mar itt. Most irja hogy egyszer majdnem megmaszta a Bunica hegyet itthon. De csak majdnem sikerult neki.
    Felmennek par domboldalra es rogton hegymaszonak kepzelik magukat. Kesz rohhej😂