Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Közel állt a döntőhöz a KSE

Közel állt a döntőhöz a KSE Sport

Az U 19-es Teremlabdarúgó Elit Liga Déván rendezett szombati elődöntő mérkőzésén a Kézdivásárhelyi SE kétgólos vezetés után maradt alul a hazai ACSAutobergamoval szemben.

 

A KSE ifjú focistái pénteken a III. ligában léptek pályára, majd több mint 300 kilométert utaztak Dévára, ennek ellenére rendkívül határozottan kezdték a mérkőzést. Az első játékrészben kétszer találtak a dévaiak kapujába egy hazai gól ellenében, így a felek egygólos kék-fehér vezetésnél vonultak pihenőre.

A második félidő is jól indult a kézdiek számára, újabb góllal 3–1-re növelték előnyüket. A házigazda alakulat rohamos támadásaira kontrákkal válaszolt a KSE, és rengeteg gólhelyzetet teremtettek, ám ezek rendre kimaradtak. A hazaiak ezzel szemben jobban sáfárkodtak helyzeteikkel és végül 4–3-as győzelemmel kerültek a vasárnapi döntőbe.

Rancz Lajos klubelnök a mérkőzés után lapunknak így nyilatkozott. „A fiúk felülmúlták önmagukat, 3–1-nél lezárhattuk volna a mérkőzést, amikor az ellenfél kitámadott, ám rengeteg helyzetünk kimaradt. A vereség ellenére le a kalappal minden játékosunk előtt. Holnap a kisdöntőben játszunk és ez mindenképpen nagyon jó eredmény.”

A KSE vasárnap a Karácsonkői ACS Futsal ellen játssza a bronzmérkőzést.

U 19-es Teremlabdarúgó Elit Liga elődöntő

Dévai Autobergamo – KSE 4–3 (1–2)

A KSE gólszerzői: Popescu (2), Bînță.

KSE: Fábián Gy., Bînță I., Popescu S., Pătrășcoiu T. Játszott még: Gergely A., Kapusi Cs.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük