Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hat dobogós helyezés

Hat dobogós helyezés Sport

Sikeres magyarországi vendégszereplésen vannak túl a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK cselgáncsozói, akik szombaton a magyarországi Nagykőrösön megrendezett Kőrös Kupa nemzetközi cselgáncstorna hatodik kiírásán versenyeztek – értesített Veres László edző.

Az NMSK dzsudokái hat dobogó helyezéssel zárták a versenyt, emellett Pál Norbert egy egyéni díjat is bezsebelt, ő kapta a 2008-as korosztály legtechnikásabb versenyzőjének járó elismerést is.

Hirdetés
Hirdetés

A Kecskemét melletti viadalon mintegy 350 magyarországi és romániai (Arad és Csíkszereda) sportoló mérte össze tudását és felkészültségét, a Veres László irányította kézdivásárhelyi csapat pedig hét sportolót számlált. A színvonalas versenyen három kategóriában hirdettek győzteseket. A legkisebbek között, azaz a 2010-es korosztályban Crișan Daragus Dániel (30 kg) második lett, a 2009-es korcsoportban Vida Máté (41 kg) szintén a dobogó második fokára állhatott fel, míg Bajcsi Zalán (45 kg) két meccset vesztett, így helyezés nélkül fejezte be a Nagykőrösön megtartott vetélkedőt. A legnagyobbak megmérettetésében, azaz a 2008-ban születettek között Simon Tege (32 kg), Pál Norbert (41 kg) és Vaida Zalán (66 kg) első lett, míg Tamás Gábor (35 kg) a harmadik pozícióban végzett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük