Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kiérdemelt bajnoki címek

Kiérdemelt bajnoki címek Sport

Három arany- és egy bronzérem a sepsiszentgyörgyi Sport-All Ski Team mérlege a Gyergyó-kupán, azaz a Hargita megyei síbajnokság ötödik, egyben utolsó fordulójában. Amint már korábban jeleztük, a csapat két tagja kiérdemelte a Hargita megye bajnoka címet.

A Gyergyó-kupán 90 versenyző állt rajthoz, Székelyföld minden térsége képviseltette magát. Az elsőként végző Bíró Maja és Florea Csanád összetettben Hargita megyei bajnokként zárta az alpesisí-sorozatot, de szintén első helyet érdemelt ki Tulit Gergő, míg Méder Csaba harmadik lett. Barta Martina Máté és Tulit Eszter a negyedik, Méder Zsófia és Varga Orbán Ábel az ötödik, míg Páll Andor, Perjessy Kata, Varga Orbán Csanád és Kala Örs a hatodik helyen végzett.

Hirdetés
Hirdetés

„Nagyon büszke vagyok rájuk, gratulálunk ebben a szezonban nyújtott teljesítményükért, ügyes, dinamikus, fejlődő csapat a miénk!” – értékelt edzőjük, Bocz Attila, akitől megtudtuk, hogy a verseny után a csapat két tagja, Bíró Maja és Barta Martina Máté indult is tovább az országos bajnoki futamra, a máramarosi Suiorba.

Sízőink köszönik a támogatást Kovászna Megye Tanácsának, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának, a sepsiszentgyörgyi Tanulók Házának, valamint a Depo, Bertis, Bohe Car, Toro Impex cégeknek, illetve az Alpin Sport Egyesületnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük