Hirdetés
Hirdetés

Három másik országgal közösen szervezne Európa- és világbajnokságot Románia

Három másik országgal közösen szervezne Európa- és világbajnokságot Románia Sport

Jóváhagyta szerdai ülésén a kormány a 2028-as labdarúgó-Európa-bajnokság és a 2030-as labdarúgó-világbajnokság rendezési jogának elnyerésére benyújtandó szerb-román-bolgár-görög közös pályázat kidolgozását megalapozó egyetértési megállapodást.

Hirdetés
Hirdetés

Nelu Barbu kormányszóvivő szerint a dokumentum a közös pályázatot előkészítő szervezőbizottság létesítéséről rendelkezik.

Barbu rámutatott, a szerb-román-bolgár-görög közös pályázat témájáról múlt év végén tárgyalt a négy ország képviselője, majd februárban ismét egyeztettek az ügyben az érintett államok sportminiszterei.

“A ma elfogadott megállapodás megteremti a törvényi keretet a négy ország közötti együttműködésre” – magyarázta a szóvivő.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. április 12., 14:13
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Az elkésett köznyugdíj emeléseket, de a közalkalmazottaktól levágott Boc – féle kényszer – egyezséget se volt képes visszaadni. Mintha nyolc éve nem zsonglőrködnének, légtornásznának az euro – lej biztonságának fenntartásán. .

 • User
  Dátum: 2019. április 12., 14:37
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Ne haragudj, de az indulat elráncigál a tévedés felé. Akik majd ellopnák a bevételt, természetesen nem szeretnék, ha valaki rájuk mutathatna. Inkább azt gondolom, hogy képzett alakulatokat tudnának felvonultatni a közrend fenntartására.