Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Győztes bajnoki rajt

Győztes bajnoki rajt Sport

A bajnoki címvédő és kupagyőztes Ferencváros labdarúgócsapata a 2022/23-as bajnoki szezon első találkozóján Kristoffer Zachariassen hosszabbításban szerzett találatával 1–0-ra legyőzte a Puskás Akadémiát. A gólpasszt a kézdiszentkereszti Pászka Loránd adta.

Hirdetés
Hirdetés

A hajrában sikerült igazán veszélyeztetnie a döcögősen futballozó FTC-nek, Thelander fejese a keresztléc tetejére pattant, majd a 94. percben aztán a csereként beálló Zachariassen tökéletesen fejelte a kapuba a labdát Pászka remek beadása után, és megnyerte csapatának a mérkőzést. A norvég támadó mindkét Slovan elleni BL-selejtezőn betalált, kirobbanó formában kezdte az új idényt. Pászka Loránd a középpályán játszotta végig a mérkőzést.

A Fradi következő, ZTE elleni második fordulóbeli meccsét elhalasztották a magyar bajnok nemzetközi szereplése miatt, az új időpontról pedig később határoznak. A Ferencváros szerdán 19 órától az azeri Qarabag vendégeként játssza első mérkőzését a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában, a visszavágóra augusztus 9-én, kedden kerül sor a Groupama Arénában.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük