Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Győzelemmel felérő döntetlen

Győzelemmel felérő döntetlen Sport

A Székely Kobrák színeiben versenyző Mezei Gabriella alaposan helybenhagyta ellenfelét, azonban a bírók döntetlent ítéltek azon a mérkőzésen, amelyet a tapasztaltabb Aniya Seki ellen vívott.

Hirdetés
Hirdetés

A kovásznai ökölvívó március 23-án a svájci Horgenben lépett ringbe a hatmenetes ökölvívó-mérkőzésen a japán származású, Svájcban élő 39 éves Aniya Seki ellen, aki ezt megelőzően negyven mérkőzésen tette próbára magát. Mezei Gabriella teljesítményéről mindent elmond, hogy japán ellenfele eddig 34 győzelmet aratott (ötöt kiütéssel nyert), mindössze négyszer szenvedett vereséget, és kétszer bokszolt döntetlent. A kovásznai bokszoló a megérdemelt döntetlennek köszönhetően a harmatsúlyú világranglista 29. helyére lépett elő, míg ellenfele visszacsúszott a 32. pozícióra. Mezei négy éve bokszol hivatásosként, harmincegy nemzetközi mérkőzésből kilencet megnyert, tizenhét alkalommal kikapott és ötször döntetlennel zárt.

„Gabriella nagyszerű mérkőzést vívott, sorra bevitte az ütéseket, támadásban és védekezésben is tartotta magát a megbeszéltekhez. Az első menettől kezdve az utolsóig jobb volt ellenfelénél, azonban a bírók a látottak és Seki sérülése ellenére is döntetlent ítéltek. Külföldön egy döntetlen felér a győzelemmel, a közönség is Gabriella mellett állt, többen is gratuláltak neki” – nyilatkozta Pap Ferenc edző.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük