Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Gyenge játékért nem jár pont

Gyenge játékért nem jár pont Sport

Mindkét háromszéki alakulat vesztesen hagyta el a játékteret a labdarúgó 3. Liga 5-ös csoportjának utolsó előtti fordulójában. A hatodik helyen álló KSE meglepetésre Plopeniben szenvedett egygólos vereséget, míg a negyedik pozícióba visszacsúszó Sepsi OSK II. 4–1 arányban hajtott fejet idegenben a Hermannstadt fiókcsapatával szemben.

Hirdetés
Hirdetés

A resinári pálya siralmas állapota miatt nem pénteken, hanem szombaton játszották le a Hermannstadt II – OSK II. találkozót, amelyen Andrási Alexandru a Gedő – Popa, Sütő, David, Mitu, Grigore, Máthis, Berde, Rentea, Şerban, Becze kezdővel igyekezett jóvá tenni a múlt heti, blejoi-i vereséget. Úgy tűnt, ez sikerülhet is, hiszen a piros-fehérek az első játékrészben egy jobboldali szöglet után Sütő Zalán fejesgóljával vezetést szereztek, de a szebeniek még szünet előtt Cosmin Bucuroiu révén kiegyenlítettek. Térfélcsere után viszont összeomlott az OSK játéka, ezt pedig ki is használták a házigazdák, akik háromszor is megzörgették Gedő hálóját. A negyedik helyre visszacsúszó Sepsi OSK II. az alapszakasz utolsó fordulójának eredményeitől függetlenül a felsőházban folytathatja majd a küzdelmet. Labdarúgó 3. Liga, 5. csoport, 17. forduló: FC Hermannstadt II.–Sepsi OSK II. 4–1 (1–1). Gólszerzők: Bucuroiu (44., 71.), Blejdea (55.), Niță (80.), illetve Sütő (26.).

Hiába játszott végig fölényben, nem tudta igazolni a papírformát és alulmaradt a CSO Plopeni vendégeként a Kézdivásárhelyi SE. A Bunduc – Fábián, Tankó, Dobozi, Locotuș, Gáll, Pakucs, Albu (Tocari, 76.), Sánta (Szőcs, 60.), Bandi (Péter, 76.), Gajdó összeállításban játszó kék-fehérek már a 4. percben hátrányba kerültek, amikor Ciobanu bevette Bunduc kapuját. A céhes városiak válasza sem késett, a 11. percben egy ellentámadás során Locotuș beadását követően a menteni igyekvő hazai kapus és az egyik védő összeütközött, a szemfüles Gajdó Tamás pedig öt méterről a hálóba tuszkolta a labdát. Sajnos a játékvezető szabálytalannak ítélte a találatot, így maradt az 1–0. Szünet előtt újabb kiegyenlítési esély adódott a KSE előtt, a 43. percben azonban Tankó Zsolt büntetőt hibázott. A második félidőben ellaposodott a játék, a házigazdák foggal-körömmel tartották az eredményt, amely nem változott, a KSE hét forduló óta nyeretlen. CSO Plopeni – Kézdivásárhelyi SE 1–0, gólszerző: Andrei Ciobanu (4.).

A 17. forduló többi eredménye: Brassói SR – FC Pucioasa 2–4, Barcarozsnyói Olimpic– CS Blejoi 1–1, Brassói Kids Tâmpa – Székelyudvarhelyi FC 1–1.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük