A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Goldball Christmas Edition Torna

Goldball Christmas Edition Torna Sport

Szombaton és vasárnap húsz csapat mérte össze erejét az V. Goldball Christmas Edition teremlabdarúgó-tornán. Első körben a csapatokat 4 ötös csoportba osztották, így szombati a csoportküzdelmek során a továbbjutás volt a tét.

Az egyenes kieséses szakaszban parázs mérkőzések követték egymást a Sepsi Arénában. A legjobb négy között a VPG az Imperial Wet csapatával került szembe, és büntetőpárbajban jutott a döntőbe, míg a másik ágon a Colo Colo csapata a Dorco alakulatával játszott a döntőbe jutásért, utóbbi 2–0-ra diadalmaskodott. A kisdöntőben az Imperial Wet 4–0-ra nyert a Colo Colo ellen, kiérdemelve a harmadik helyet. A döntőben a VPG fiatal gárdája egy-kettőre bebiztosította a győzelmet, magabiztosan 9–0 arányban diadalmaskodott a Dorco ellen, így elhódította a győztesnek járó trófeát.

A torna all-star csapata: legjobb kapus: Papp László (VPG), a torna gólkirálya: Rákosi Zsigmond (VPG), a legjobb fiatal játékos (14–18 év között): Szabó Andor (Imperial Wet), a torna legjobb játékosa: Suciu Valentin (Dorco), a legjobb öregfiú (30 év feletti): Endrődi József (Dorco), a torna legjobb hátvédje: Kuti Norbert (Colo Colo).

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.