Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Goldball Christmas Edition Torna

Goldball Christmas Edition Torna Sport

Szombaton és vasárnap húsz csapat mérte össze erejét az V. Goldball Christmas Edition teremlabdarúgó-tornán. Első körben a csapatokat 4 ötös csoportba osztották, így szombati a csoportküzdelmek során a továbbjutás volt a tét.

Hirdetés
Hirdetés

Az egyenes kieséses szakaszban parázs mérkőzések követték egymást a Sepsi Arénában. A legjobb négy között a VPG az Imperial Wet csapatával került szembe, és büntetőpárbajban jutott a döntőbe, míg a másik ágon a Colo Colo csapata a Dorco alakulatával játszott a döntőbe jutásért, utóbbi 2–0-ra diadalmaskodott. A kisdöntőben az Imperial Wet 4–0-ra nyert a Colo Colo ellen, kiérdemelve a harmadik helyet. A döntőben a VPG fiatal gárdája egy-kettőre bebiztosította a győzelmet, magabiztosan 9–0 arányban diadalmaskodott a Dorco ellen, így elhódította a győztesnek járó trófeát.

A torna all-star csapata: legjobb kapus: Papp László (VPG), a torna gólkirálya: Rákosi Zsigmond (VPG), a legjobb fiatal játékos (14–18 év között): Szabó Andor (Imperial Wet), a torna legjobb játékosa: Suciu Valentin (Dorco), a legjobb öregfiú (30 év feletti): Endrődi József (Dorco), a torna legjobb hátvédje: Kuti Norbert (Colo Colo).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük