Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sorsoltak a labdarúgó Bajnokok Ligájában

Sorsoltak a labdarúgó Bajnokok Ligájában Sport

A svájci Nyonban elkészítették a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolását. A legjobb 16 közé négy angol, három-három német és spanyol, két-két olasz és francia, valamint egy-egy holland és portugál csapat jutott.

Hirdetés
Hirdetés

A sorsolás szeszélye folytán a 16 közé került mindhárom német együttes angol ellenfelet kapott: a Schalke a Manchester Cityvel, míg a Borussia Dortmund a Tottenham Hotspurrel találkozik majd. A nyolc párharcból az egyaránt ötszörös győztes Liverpool és a Bayern küzdelme tűnik előzetesen talán a legkiélezettebbnek. Az angol csapat trénere a német Jürgen Klopp, aki korábban a Bayern nagy hazai riválisát, a Borussia Dortmundot irányította – többek között a két együttes 2013-as BL-döntőjében is, melyet a müncheniek nyertek meg.

A párosítások: Schalke – Manchester City, Atlético Madrid – Juventus, Manchester United – Paris Saint-Germain, Tottenham Hotspur – Borussia Dortmund, Lyon – Barcelona, Roma – Porto, Ajax – Real Madrid, Liverpool – Bayern München.

Az első meccseket február 12-13-án és 19-20-án, míg a visszavágókat március 5-6-án és 12-13-án rendezik .A sorozat döntőjének június 1-jén az Atlético Madrid stadionja ad otthont.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük