Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Gól nélküli döntetlennel kezdett a KSE

Gól nélküli döntetlennel kezdett a KSE Sport

Gól nélküli döntetlennel indította zsinórbeli harmadik harmadosztályos szezonját a Kézdivásárhelyi SE, amely szombaton Galacon, az Universitatea Dunărea de Jos vendégeként ikszelt. A kék-fehérek szerdán már kupameccset játszanak, majd szombaton a Foresta Suceavát fogadják.

Hirdetés
Hirdetés

Az első tíz perc tapogatózó játéka után vette át a mérkőzés irányítását a KSE, több lehetőségük is adódott betalálni mindkét játékrészben, de nem tudták értékesíteni helyzeteiket. A második félidőben a kék-fehérek tovább növelték a nyomást, beszorították az ellenfelet saját kapuja elé. Sarokrúgás után hagyott ki két óriási lehetőséget a kézdi gárda, előbb Răzvan Damian mintegy 7 méterről fejelt fölé, majd pár perc múlva Pakucs közelről nem talált be, de Kanyó erős lövése is elkerülte a kaput, majd Popa is sikertelenül próbálkozott. A csereként pályára küldött Mojzi Botond hiába ugratta ki jól Gajdó Tamást, annak centerezésekor Popa és Păun egymást akadályozta. Păun is kihagyta a maga helyzetét, 16 méterről a kapust találta el. A véghajrában az addig inkább csak asszisztáló hazaiak két gyors kontrából vesézlyeztettek, Bunducnak kellett közbeavatkoznia, hogy maradjon a 0–0.

– Úgy érzem, ezt a mérkőzést a 60. percig el lehetett volna dönteni, viszont ehhez be kellett volna rúgni a hatalmas helyzeteket. Ezen a szinten már nem megengedett, hogy öt méterről ne tudj betalálni, nem szabad játszani a lehetőségekkel, mert mindez pontokba kerül. Sajnos, nem mindenki hozta azt, amit elvárok tőle, de például a védelmünkkel maximálisan elégedett vagyok, Tankó Zsolt egy év kihagyás után csúcsformában játszik. Szombaton, Suceava ellen ennél jóval többre lesz szükség – értékelt meccs után Gazda József edző-játékos.

A KSE szerdán 17.30-tól a Barcarozsnyói Olimpic Cetate csapatát fogadja a Román-kupa 3. fordulójában, majd szombaton 18 órától a Foresta Suceavát látja vendégül a Sinkovits Stadionban, a bajnokság második körében.

Labdarúgás, III. liga, 1. csoport: Universitatea Dunărea de Jos Galaţi – Kézdivásárhelyi SE 0–0. A KSE kerete a mérkőzésen: Bunduc – Stanciu, Tankó, Damian, Cîrstian, Gazda, Kanyó (Gáll, 70.), Păun, Pakucs (Mojzi, 60.), Popa (Fozocoș, 70.), Gajdó T.

További eredmények: FC Botoşani 2 – Bákói Aerostar 1–3, Ozana Târgu Neamţ – CSM Focşani 1–0, Bákói CSM – Şomuz Fălticeni 0–1, Ceahlăul Piatra Neamţ – Ştiinţa Miroslava 2–1, CSM Paşcani – SC Oţelul Galaţi 1–2, Foresta Suceava – Sporting Lieşti 3–0, Huşana Huşi – Bucovina Rădăuţi 0–1.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük