Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Galacot kapták ellenfélnek

Galacot kapták ellenfélnek Sport

Szerdán kora délután a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) székházában kisorsolták a teremlabdarúgó Román-kupa nyolcaddöntőinek, illetve negyeddöntőinek párosításait. A II. ligás Kézdivásárhelyi SE-nek kőkemény ellenfél jutott a Galaci United személyében.

Tíz élvonalban szereplő, valamint hat másodosztályos klub volt érdekelt a sorsolásban, a tavalyi pontvadászat első négy helyezettje – a Temesvári Informatika, a Galaci United, a Dévai Autobergamo és az FK Székelyudvarhely kiemeltként várta a párosítást. A székely csapatok közül a Csíkszeredai Imperial Wet az Informatikát, az FK Székelyudvarhely a Bucovina Vicovot, az Inter Gyergyó a Gloria Buzăut, a Gyergyóremetei Kereszthegy a Ceahlăult kapta ellenfélnek.

Hirdetés
Hirdetés

Nem lesz könnyű dolga a KSE-nek, amely az idei pontvadászatban jelenleg második Galaci Uniteddal néz farkasszemet. Elkészítették a kupasorozat negyeddöntőinek párosításait is. Továbbjutás esetén a kézdiek az Inter Gyergyó – Gloria közti párharc győztesével találkozik a negyeddöntőben.

A teremlabdarúgó Román Kupa nyolcaddöntőit február 9-10-én rendezik.

Teremlabdarúgás, Román-kupa, nyolcaddöntő: Bukovina Vicov–FK Székelyudvarhely, Marosvásárhelyi VSK–Jászvásári Poli, Kolozsvári Clujana–Dévai Autobergamo, Fortius Buzău–Dunărea Călărași, Kézdivásárhelyi SE–Galaci United, Gyergyóremetei Kereszthegy–Ceahlăul, Csíkszeredai Imperial Wet–Temesvári Informatika, Inter Gyergyó–Gloria Buzău.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük