Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lefocizták ellenfelüket

Lefocizták ellenfelüket Sport

Első győzelmét aratta a törökországi Belekben edzőtáborozó Sepsi OSK labdarúgócsapata, amely tegnap délután 3–1 arányban felülmúlta a kazah FC Aktobe együttesét.

A Sivassportól vasárnap 2–1-es vereséget szenvedő Sepsi OSK hamar rendezte sorait, és szerdán megacélozva lépett pályára a kazah csapat ellen. Eugen Neagoe a Fejér – Omar, Rudol, Viera, Moura, Rus, Velev, Ștefan, Nouvier, Mensah, Tandia tizeneggyel kezdett, amit Nouvier és Tandia is gólokkal hálált meg. A piros-fehérek támadó szellemben futballoztak, Nouvier a 25. percben szerzett vezetést, majd öt perc múlva a csapat gólkirálya, Tandia is betalált. Szünet előtt szépített az Aktobe, de a lényegen ez semmit sem változtatott, mert a második félidő derekán Tandia ismét villant, megpecsételve ezzel a mérkőzés sorsát. Sepsi OSK – FC Aktobe 3–1 (2–1), az OSK góllövői: Nouvier (25.), Tandia (30., 64.)

Hirdetés
Hirdetés

A kedvezőtlen időjárás sem fog ki az élvonalban negyedik helyen álló sepsiszentgyörgyi gárdán, mindent megtesznek azárt, hogy teljesítsék a legfontosabb célt, mégpedig azt, hogy a leghatékonyabban, sérülésmentesen tudják végigvinni az előttük álló edzéseket és mérkőzéseket, mind fizikálisan, mind mentálisan.

A kőkeményen készülő Sepsi OSK számára folytatódik az edzőmérkőzések sorozata, január 20-án az ukrán FK Mariupol, 22-én a Szombathelyi Haladás, míg 24-én a bolgár Dunav Ruse lesz az ellenfelük.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük