Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megkezdték a felkészülést

Megkezdték a felkészülést Sport

Hétfőn megkezdte felkészülését a tavaszi idényre a Kézdivásárhelyi SE harmadosztályos labdarúgócsapata, amelynek keretében nem történtek számottevő változások a téli szünetben. Az intenzív felkészülési időszak során több edzőmeccset is játszik a csapat.

Az első héten az állóképességi felmérésre, illetve a fizikai terhelésre helyezik a hangsúlyt, majd fokozatosan beépítik a labdás edzéseket is a programba – tudtuk meg Gazda József edzőjátékostól.

A keretből egyedül az albán Jürgen Dushkaj távozott, aki visszatért hazájába, helyette érkezik a Sepsi OSK-tól kölcsönbe kapott Veress Zsombor, aki csatárposzton jelenthet megoldást a rangsor 9. helyén telelő együttes számára.

Hirdetés
Hirdetés

Az őszi idényben sorozatos sérülések hátráltatták a kék-fehér mezeseket, jó hír viszont, hogy mindenki felépült, és készen áll a bevetésre. A keresztszalag-szakadás miatt többhónapos kényszerpihenőre kényszerült Tankó Zsolt is elkezdte az edzéseket, ugyan egyelőre még lazább tempóban, külön programot követve.

A csapat január 26 – február 3. között vonul edzőtáborba a Katrosába, majd több felkészülési mérkőzést is játszik. A tervek szerint február 7-én 11 órától Foksányt, 9-én ugyanebben az időpontban pedig az ASR Brassót fogadják, február 14-én az FK Csíkszereda U19-es csapatával mérik össze erejüket idegenben, illetve 16-án 13.30-tól Szászhermányt látják vendégül. A III. ligás pontvadászat előreláthatóan március 2-án folytatódik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük