Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Galacon a mezőny

Galacon a mezőny Sport

Galaci teremtornával folytatódik az élvonalbeli futsalbajnokság. Az előző hétvégén két győztes meccset kipipáló Kézdivásárhelyi SE három mérkőzést játszik, Székelyudvarhely, Csíkszereda és Buzău ellen.

A buborékrendszerben zajló pontvadászat negyedik körmérkőzéses tornája van terítéken, ezúttal Galacon, ez alkalommal ma 16 órától rendezik a Szuperkupát is a kupagyőztes FK Székelyudvarhely és a szakszövetség által Bajnokok Ligája-selejtezőre nevezett Galaci United között.

Hirdetés
Hirdetés

„Meccset, meccseket nyerni megyünk Galacra. Remélem, sikerül, hiszen elsősorban Udvarhellyel és Buzăuval tudjuk felvenni a harcot, a csíkszeredai csapat már túl nagy falat nekünk. Mindenki jól van és egészséges a játékoskeretből, így bizakodva várjuk a hétvégi mérkőzéseinket” – nyilatkozta érdeklődésünkre Gazda József, a kézdivásárhelyi együttes edzője.

A galaci teremtorna programja: szombaton 13.30-tól FK Székelyudvarhely – KSE Futsal, 16 órától Galaci United – Csíkszeredai Imperial Wet, 18 órától Kolozsvári Clujana – Luceafărul Buzău; vasárnap 13.30-tól Csíkszereda – KSE, 16 órától Buzău – Galac, 18 órától Dévai Autobergamo – Kolozsvár; hétfőn 16 órától Galac – Déva, 18 órától KSE – Buzău.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük