Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kötelező a győzelem!

Kötelező a győzelem! Sport

Amint arról beszámoltunk, a Román Kosárlabda-szövetség (FRB) döntésének értelmében a női kosárlabda Nemzeti Liga odavágó-sorozatának harmadik, negyed és ötödik teremtornáját is Sepsiszentgyörgyön tartják. A Sepsi Arénában két mérkőzést játszanak a hétvégén, a Sepsi–SIC szombaton, míg a KSE vasárnap méri össze erejét a Bukaresti Rapiddal.

Az eredeti elképzelés szerint a két háromszéki klub mellett a két bukaresti együttes, a Rapid és az Agronomia is parkettre lépett volna. Utóbbi csapat azonban nem tud részt venni a tornán, mivel több játékosa is megfertőződött a koronavírussal, emiatt a múlt heti, saját rendezésű tornát is ki kellett hagyniuk.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi Arénában így két mérkőzést rendeznek a hétvégén, szombaton 19 órától a Sepsi–SIC a Rapiddal csap össze a pontvadászat 6. fordulójában (élőben a FRB TV YouTube-csatornáján), majd vasárnap 12 órától a fiatal erőkből álló Kézdivásárhelyi SE-n a sor, hogy megmérkőzzön a fővárosiakkal.

A másik két tornának ezúttal Brassó és Szatmárnémeti ad otthont. A bajnokságot öt mérkőzés után hibátlan mérleggel vezeti a Sepsi–SIC, a 12 csapatos mezőnyből még csak a Szatmárnémeti VSK veretlen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük