Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Futsalban jók vagyunk

Futsalban jók vagyunk Sport

Robert Lupu szövetségi kapitány és vezetőedző kijelölte a spanyolországi U19-es futsal (teremfoci) Európa-bajnokságra utazó játékoskeretet. A 14 tagú csapatban két kézdivásárhelyi játékos is helyet kapott!

Hirdetés
Hirdetés

Íme, a névsor: kapusok: Alin Robert Cârdei (United Galac), Robert Vasile Căruntu (Industrias Santa Coloma, Andorra), Sandrin Damian Tompea (FK Székelyudvarhely); mezőnyjátékosok Mojzi Botond és Barbocz Norbert a Kézdivásárhelyi KSE-től, Hegyi Attila, Miklós Árpád, Csog János Csongor és Kerestély József az FK Székelyudvarhelytől, Nagy Tamás a Marosvásárhelyi SE-től, továbbá Daniel Vlad Ilie a Zaragozától (Spanyolország), Marius Georgel David, Alexandru Trifa és Andrei Buhăceanu a CFR Temesvártól. Az Eb szeptember 4-én kezdődik, és 10-én zárul. Helyszín: Jaén (Dél-Spanyolország), Olivo Arena.

Románia válogatottjának mérkőzései az A-csoportban: 4-én 22 órától Spanyolországgal, 5-én 17 órától Ukrajnával, 7-én 14.30-tól Horvátországgal. A másik csoport összetétele: Olaszország, Lengyelország, Portugália, Franciaország. A két csoport 1–2. helyezettjei játsszák az elődöntőket (A1–B2, B1–A2) szeptember 8-án. Check akunamapro.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük