Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Folytatná a győzelmek sorát a Sepsi–SIC

Folytatná a győzelmek sorát a Sepsi–SIC Sport

Harmadik mérkőzésére készül a Sepsi–SIC a női kosárlabda Európa-kupában. Zoran Mikes együttese ma 20 órától Svédországban, a Lulea BBK otthonában szeretné begyűjteni második győzelmét a sorozatban.

Hirdetés
Hirdetés

Mint ismeretes, a Sepsi–SIC legutóbb fantasztikus sikert ért el a Sepsi Arénában, 78–62 arányban rászámolva az esélyesebbnek tartott török Galatasaray-ra. Az E-csoportot a hibátlan Artego Bydgoszcz együttese vezeti 4 ponttal, a 3 pontos Sepsi–SIC a második, megelőzve a törököket, míg skandináv ellenfelük nyeretlenül a negyedik helyen áll.

„Az a legfontosabb, hogy ugyanazt a lendületes, energikus játékot játsszuk, mint legutóbb a törökök ellen. Hosszú út áll mögöttünk, remélem, ez nem befolyásolja a teljesítményünket, optimista vagyok az esélyeinket illetően. A hangulat jó a csapaton belül, az önbizalmunknak jót tett a Galatasaray elleni siker, bízom benne, hogy ma is tudunk nyerni, ami fontos fegyvertény lenne a folytatásra nézve” – nyilatkozta Zoran Mikes vezetőedző. – „Gyors a svédek játéka, nagyon jók a távoli dobásokban és a lepattanózásban, tehát agresszívan kell védekeznünk ellenük. Tapasztalt csapat a Lulea, de bízom benne, hogy a legjobb tudásunkat nyújtjuk ellenük” – tette hozzá a bosnyák tréner.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük