Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Revánsot vehet az OSK a bajnoki vereségért

Revánsot vehet az OSK a bajnoki vereségért Sport

A győzelemért és a továbbjutásért lép pályára ma 18.15-től a Sepsi OSK a labdarúgó Román-kupa nyolcaddöntőjében, ahol azt az Astra Giurgiut kell legyűrnie, amely nemrég 3–2-re nyert Szentgyörgyön a bajnokságban.

Hirdetés
Hirdetés

Minden kupameccs nehéz és küzdelmes, azonban csapatunk mindent meg fog tenni a továbbjutás érdekében – közölte László Csaba vezetőedző tegnapi sajtótájékoztatóján. A Sepsi OSK a II. ligás Temesvári Ripensia felett aratott 4–1-es sikerével kezdett az idei kupakiírásban, míg az Astra 2–0-ra nyert a Flacăra Horezu ellen.

A Budescu és Alibec fémjelezte 2016-os bajnokcsapat október 20-án az I. liga 13. fordulójában három ponttal távozott Szentgyörgyről.

– Legutóbb három gólt kaptunk az Astrától, remélem, a fiúknak nem lesz szükségük extra motivációra, ahhoz, hogy mindent megtegyenek a győzelemért, és a továbbjutásért. Nem szeretnék kikapni egy olyan együttestől, amely nemrég győztesen távozott Szentgyörgyről, főleg, hogy többre lettünk volna képesek azon a meccsen – vélekedett a vezetőedző, aki számára csak a győzelem elfogadható a kupameccsen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük