Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fölényes győzelem

Fölényes győzelem Sport

Először tudott nyerni a rájátszásban a KSE Futsal, miután 8–1-es fölényes győzelmet aratott a vendég West Déva felett a II. liga playoff-körének 2. fordulójából bepótolt mérkőzésen. Gazda József alakulata vasárnap újra itthon mérkőzik, 18 órától az éllovas Gyergyóremetei Kereszthegy együttesét fogadja.

Hirdetés
Hirdetés

A dévai alakulat kérésére két alkalommal is elhalasztották a mérkőzést, amit végül szerdán kora este mintegy 150 néző előtt pótolt be a két csapat. A Farkas–Gáll, Damian, Păun, Gajdó (cserék: Bunduc, Barbócz, Kanyó, Pakucs, Gazda) összeállítású kézdivásárhelyi együttes villámrajtot vett, Kanyó a 2., Gajdó a 3., illetve Damian a 7. percben megzörgette a vendégcsapat hálóját (3–0). Újabb gólig a 18. percig kellett várni, Damian duplázott és a házigazdák négygólos előnnyel vonultak szünetre (4–0).

A második félidőben is csak egy csapat volt a pályán, a 22. percben Păun megszerezte a háromszékiek ötödik találatát (5–0). Miután a vendégek szépítettek, magasabb fokozatra kapcsoltak a kézdiek, Gáll, Pakucs és Barbócz is beköszönt, így a KSE Futsal 8–1-es sima győzelemmel szerezte meg első diadalát a rájátszásában.

Teremlabdarúgó II. liga, rájátszás, 2. forduló: KSE Futsal–West Déva 8–1 (4–0). Gólszerzők: Kanyó (2.), Gajdó (3.), Damian (7., 18.), Păun (22.), Gáll (35.), Pakucs (36.), Barbócz (37.), illetve Marinescu (33.).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük