Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hazai pályán a kosarasok

Hazai pályán a kosarasok Sport

Mindkét háromszéki kosárcsapatunk hazai környezetben játszik bajnokit szombaton a női kosárlabda Nemzeti Liga középszakaszában. A hétközi fiaskó után szépíthetnek együtteseink, a KSE az Agronomiát, a Sepsi–SIC Târgoviștét fogadja.

Hirdetés
Hirdetés

A mérkőzések sorát a B csoportban érdekelt Kézdivásárhelyi SE indítja, amely 17 órától az Agronomia Bukarestet látja vendégül a Kicsid Gábor Sportcsarnokban. A kék-fehér mezesek szerdán, a hétközi fordulóban a szintén fővárosi Rapid otthonában szenvedtek 78–65 arányú vereséget, ezt a botlást szeretnék kijavítani szombaton. A papírforma a mieink mellett szól, Farkas Alpár tanítványai 23 ponttal a csoport második helyét foglalják el, míg a 18 pontos Agronomia a hatodik. Az odavágón a kézdiek 53–40-re győztek.

19 órától lép pályára a Sepsi Arénában a bajnoki címvédő Sepsi–SIC, mégpedig Târgoviște ellen a középszakasz A csoportjának 8. körében. A sepsiszentgyörgyiek kedden első vereségüket szenvedték el a bajnokságban, miután 69–65 arányban kapituláltak a Szatmárnémeti VSK otthonában. Természetesen ez a rangsorban elfoglalt helyükön nem változtatott, 21 ponttal továbbra is vezetik csoportjukat. A január végi odavágón a zöld-fehérek elsöprő sikert arattak, 89–63-ra nyertek Târgoviştén.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük