Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fejlődnek a pingpongozók

Fejlődnek a pingpongozók Sport

Kovács Kristóf, a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK sportolója párosban bronzérmet nyert a 9–10 éves asztaliteniszezők országos bajnokságán, az elmúlt hétvégén Câmpulungon. A viadalon a megyeszékhelyi Sepsi ISK is képviseltette magát.

A céhes városbeli Nagy Mózes SK öt tehetséges asztaliteniszezője tette próbára magát, legjobb eredményük Kovács Kristóf nevéhez fűződik. A kézdivásárhelyi reménység egyéniben az elődöntő kapujáig jutott, ám a negyeddöntőben kikapott az első helyen kiemelt és későbbi bajnoktól, a giurgiui Vlad Simától. Ami nem ment egyedül, az összejött párosban, Kristóf a bukaresti Alex Iordannal az oldalán a dobogó legalacsonyabb fokára állhatott fel. Kerekes Barnabás tanítványai közül Handra Márk és Canea-Kocsis Abigél a főtáblás küzdelem első körében búcsúzott, míg Bejan Hannának, illetve Balázs Boglárkának a legjobb harminckettő jelentette a végállomást.

Hirdetés
Hirdetés

A megyeszékhelyi Sepsi ISK két baróti és két szentgyörgyi sportolója volt érdekelt a câmpulungi viadalon. Bálint Tamás és Orosz Krisztián csoportelsőként, míg Korodi Dániel és Raluca Isar csoportmásodikként jutottak főtáblára, mindannyian a legjobb 16 közé jutásért vívott meccset veszítették el. „Jól szerepeltek a gyerekek, a tavalyi versenyhez képest látszik rajtuk a fejlődés” – nyilatkozta Cocean Valér, aki Kocsis Balázzsal karöltve edzi a Sepsi ISK pingpongozóit.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük