Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Érmek az Atomvárosból

Érmek az Atomvárosból Sport

Október első hétvégéjén zajlott a hagyományos kétnapos paksi utánpótlásviadal, az Atom-kupa, amelynek második napján a serdülők és az ifjúságiak mezőnyében a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub cselgáncsozói is tatamira léptek, tegyük hozzá, eredményesen.

Hirdetés
Hirdetés

A nagy presztízsű magyar utánpótlásversenyre Ausztria, Svájc, Szlovákia, Szerbia, Ukrajna, Románia és Magyarország dzsudokái neveztek, a Nagy Mózes Sportklub színeiben nyolc sportoló mérettette meg magát az Atomvárosban.

„Immár 20 éve járunk rendszeresen a paksi Atom-kupára, ez alól az elmúlt két év kivétel, hiszen 2020-ban és 2021-ben is a koronavírus-járvány „áldozata” lett a viadal. Egy rangos nemzetközi verseny, ahol hasznos tapasztalatokra lehet szert tenni. Ezúttal is jól szerepeltünk, ügyesek voltak a tanítványaim” – értékelt Veres László edző.

Eredményeik: serdülő korosztály: első hely Simon Tege (45 kg-os súlycsoportban), második hely Zoller Botond (45 kg), harmadik hely Tamás Gábor (50 kg) és Pál Norbert (55 kg), ötödik hely Veres Flóra (52 kg). Kovács Máté és Vida Máté jól szerepeltek. Az ifjúsági korosztályban a többszörös országos bajnok Balogh Hanna (63 kg) mindenkit maga mögé utasított kategóriájában.

A céhes városi cselgáncsozók két hét múlva az U15-ös országos földharcbajnokságon versenyeznek ismét.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások