Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egygólos siker a nyitányon

Egygólos siker a nyitányon Sport

Győzelemmel kezdte a 2022–2023-as futsalidényt a KSE Futsal együttese, amely vasárnap délben egygólos győzelmet aratott a Mausoleul Mărăşeşti ellen a teremlabdarúgó 2. Liga 2. fordulójában.

Hirdetés
Hirdetés

A KSE Futsalt – az előző évek gyakorlatától eltérően – az idei kiírásban az 1-es számú, moldvai csoportba sorolta be a szakszövetség, ahol ötödmagával küzdhet a csoportelsőség megszerzéséért. Az első fordulóban szabadnapos kézdivásárhelyiek fordulatos összecsapást játszottak a Vrancea megyeiekkel, akik már a 6. percben megszerezték a vezetést. Szőcs hamarosan szépített, azonban a folytatásban is a vendégek akarata érvényesült, akik 3–1-es vezetéssel vonultak szünetre. Fordulás után bátrabb játékra váltott a KSE, és a gólok sem maradtak el. Egymás után estek a találatok, a végén megérdemelten nyertek a céhes városiak, akik amennyiben jobban összpontosítanak, a helyzetek alapján hamarabb lezárhatták volna a találkozót.

Teremlabdarúgó 2. Liga, 2. forduló: KSE Futsal– Mărăşeşti 7–6 (1–3). KSE: Ferencz – Pál, Szőcs, Gáll, Fábián, Tankó, Sánta T., Péter, Kisgyörgy, Bînță. Gólszerzők: Szőcs (12.), Tankó (23., 30.), Gáll (25., 35.), Fábián (37.), Pál (39.), illetve Nică (6., 13.), Sánta T. (öngól, 16.), Dima (31.), Mămăilă (31.), Lupu (39).

Fotó: Tofán Levente

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük