Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Eredményes cselgáncsozók

Eredményes cselgáncsozók Sport

Három arany-, egy ezüstérem és egy ötödik helyezés a háromszéki cselgáncsozók hétvégi mérlege az U16-os korosztályúak országos bajnokságán. A Szatmárnémetiben megtartott országos bajnokságon mintegy 400 sportoló vett részt.

Hirdetés
Hirdetés

A Veres László irányította kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK öt cselgáncsozója méretkezett meg az érmekért vívott küzdelemben, közülük ketten a dobogó legmagasabb fokára állhattak fel, míg egyikük éppen csak lemaradt a pódiumról. Remek teljesítményének köszönhetően a 46 kg-os súlycsoportban tatamira lépő Tamás Gábor és az 50 kg-os kategóriában küzdő Pál Norbert országos bajnoki címet szerzett, míg Vaida Zalán (81 kg) az ötödik helyen végzett. A céhes városi alakulat másik két tagja – Simon Tege (42 kg) és Szőcs Norbert (66 kg) – helyezés nélkül fejezték be a hétvégi viadalukat.

Ugyancsak öt cselgáncsozóval szerepelt a szatmári megmérettetésen a Sepsiszentgyörgyi MSK alakulata is, az Oltean Petru edzette megyeszékhelyi együttestől Veronica Oltean (40 kg) első, Electra Gărăiacu (44 kg) második, Gabriel Munteanu (73 kg) és Brianna Lungu (57 kg) hetedik, Cristina Lazăr (52 kg) pedig kilencedik lett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük