Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Emberölés a vád

Emberölés a vád Sport

Előre megfontolt emberöléssel vádolják azt a hét egészségügyi dolgozót, akiknek köze lehet az életének 61. évében elhunyt futball-legenda, Diego Maradona halálához.

Hirdetés
Hirdetés

Az EFE hírügynökség és a Marca információi alapján hét egészségügyi dolgozót – akik részt vettek Diego Maradona ápolásában – vádolnak, és indítványozták a meghallgatásukat, amelyek május 31-től indulhatnak. A Marca szerint a nyomozás egy orvosi vezetők által összeállított beszámoló alapján indult el, amelyben meggondolatlannak és alkalmatlannak nevezték a Maradona gondozását végzőket, és a jelentés hozzáteszi: sorsára hagyták az argentin legendát. Az állításokat azzal is alátámasztják, hogy az addig kórházban kezelt Maradonát november 11-én átszállították a Buenos Aires külvárosában található házba, ahol később, november 25-én életét vesztette.

A spanyol sportnapilap hozzáteszi, a San Isidró-i főügyész kérelmet nyújtott be az ügyben illetékes bíróhoz, Orlando Diázhoz, hogy megakadályozza a vádlottak Argentínából való kiutazásának lehetőségét, ezzel elkerülve az esetleges elrejtőzésüket.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. május 21., 10:48
    ÉRTÉKELÉS: 4

    Azert kivancsi lennek , milyen „erdek”vezenyelhette azt a het egeszsegugyi dolgozot , hogy eltegyek lab alol??Azon kivul , hogy kivalo focista volt ,hirnevet csak a botranyai noveltek. Hagyjak mar bekeben nyugodni!

  • User
    Dátum: 2021. május 22., 19:18
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Persze. Hagyjak bekeben nyugodni, hogy gyilkosai rohogjenek a markukban, mi ? Mint ahogy a romaniai korhazak gyilkosai teszik ! A bortonbe veluk es az osszes gyilkossal az egeszsegugybol ! Sajnos vilagszerte van beloluk eleg !