Felhívás!

Kiesett a kupadöntős Astra

Szerdán a labdarúgó I. liga felsőházában a rájátszás 9., utolsó előtti fordulójában mérkőzött meg egymással a FCSB és az U Craiova, míg az alsóházban véget ért a küzdelemsorozat.

A FCSB a szerdai, illetve az utolsó, CFR elleni mérkőzés kimenetelétől függetlenül a második helyen végzi a bajnokságot, ennek megfelelően Toni Petrea edző gyakorlatilag az ificsapatot küldte pályára, melynek középhátvédként használt kapitánya, a 24 éves Nedelea „adta el” a labdát a mérkőzés egyetlen, Cicăldău által szerzett gólját megelőzően.

A FCSB ifjai az első félidőt bírták lendülettel, ám a második játékrészre leereszkedett a lufi. Az oltyánok Ivan révén az első és a második félidőben is eltalálták a kapufát, igazából egy percig sem volt kétséges a győztes kiléte. Az egyetlen szenzációt a csapattulajdonos Gigi Becali félidőben tett bejelentése okozta, miszerint a köztudottan ízig-vérig rapidos Marius Șumudică edző venné át a csapat irányítását – ezt lapzártánkig nem erősített meg a tréner.

A forduló utolsó mérkőzésén lapzártánk után (20.30), idegenben lépett pályára az Academica Clinceni ellen az eredménytől függően dobogóesélyes Sepsi OSK.

Az alsóházi rájátszás utolsó fordulójában az alábbi eredmények születtek: Medgyes – Poli Iași 4–2, Voluntari – UTA 0–0, Viitorul – Astra Giurgiu 1–0, Hermannstadt – FC Argeș 1–0, Dinamo – Chindia 0–0.

A két biztos kieső a Poli Iași és a szombaton az U Craiova ellen kupadöntőt játszó Astra Giurgiu, míg Hermannstadt és Voluntari a II. liga harmadik (CS Mioveni) és negyedik helyezettje (Călărași vagy FK Csíkszereda) ellen játszik osztályozót a bennmaradásért. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások