Felhívás!

Elhappolták az OSK elől

Elhappolták az OSK elől Sport

Az olasz Parma péntek este honlapján és közösségi oldalain is bejelentette, hogy leigazolta az FCSB-től Dennis Mant, aki 2025. június 30-ig szóló szerződést írt alá a klubnál. Helyére a fővárosiak leszerződtették a szlovén élvonal horvát gólkirályát, a 29 éves Ante Vukusicsot, akire a Sepsi OSK is szemet vetett.

A 22 éves, Arad megyei szélső piaci értéke a Transfermarkt szerint 6,5 millió euró, de sajtóhírek szerint a Parma ennek az összegnek a dupláját fizeti ki a játékjogáért. A válogatott játékos így a legdrágább olyan labdarúgó lesz, aki a román élvonalból igazol külföldre. A román labdarúgók között a transzferrekordot továbbra is Adrian Mutu tartja, a visszavonult csatár viszont 2003 nyarán éppen a Parmától szerződött a Chelsea-hez, 19 millió euró ellenében. Az 1. Ligában eddig Nicolae Stanciu tartotta a csúcsot, aki 9,7 millióért igazolt a Steauától az Anderlechthez.

Az eddig 17 gólt jegyző Dennis Man helyére egy másik gólzsák érkezik Ante Vukusics személyében, aki az NK Olimpija Ljubljana csapatánál 40 mérkőzésen 27 gólt rúgott. A hírek szerint a csatár meg is egyezett a Sepsi OSK-val, a szentgyörgyiek ki is fizették a repülőjegyét, ám még mielőtt bejelenthették volna, meggondolta magát, és az FCSB-t választotta.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások