Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megérkeztek Isztambulba

Megérkeztek Isztambulba Sport

Románia női kosárlabda-válogatottja tegnap megérkezett Isztambulba, ahol a napokban két Európa-bajnoki selejtezőt játszik. A török Ayhan Avci edzette nemzeti csapatnak tagja a Kézdivásárhelyi SE játékosa, Lénárt Paula, illetve a Sepsi–SIC két kiválósága, Ioana Ghizilă és Orbán Nicolett.

A D jelzésű selejtezőcsoportban érdekelt román válogatott január 29-én kezdte meg bukaresti összetartását, a három háromszéki játékos mellett a Târgoviște szintén három, a Szatmárnémeti VSK és az Agronómia Bukarest két-két, míg az Aradi FCC és az Alexandria egy-egy játékost küldött a válogatottba. A Bukarestben eltöltött két felkészülési nap után a csapat megérkezett Törökországba, ahol kiegészüll a külföldön játszó Elisabeth Pavellel (UMCS Lublin/Lengyelország), Gabriela Mărgineannal (Landerneau Bretagne/Franciaország) és Ashley Walkerrel (Ormanspor/Törökország).

Hirdetés
Hirdetés

Egy győzelemmel és három vereséggel a D-csoport utolsó helyén tanyázó Romániának már nincs esélye a továbbjutásra, február 4-én Csehországgal, majd két nap múlva Olaszországgal csatázik a buboréktornán.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük