Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egymillió belépőjegy vár gazdára

A 2019. december 4-18-i időszakban ismét lehet belépőjegyeket vásárolni a 2020. évi labdarúgó Európa-bajnokság döntő tornájának mérkőzéseire. A jegyvásárlás kizárólag az EURO2020.com/tickets internetes honlapon történik.

Hirdetés
Hirdetés

A bejelentkezések számának alapján az elmúlt nyáron felkínált 1,5 millió belépőre 19,3 millió személy pályázott, most az újabb vásárlási időszakban további 1 millió jegyet kínálnak.

A rendező országokban és városokban a legolcsóbb jegyek 30 eurósak Budapest, Bukarest és Baku számára, 50 eurósak Koppenhága, Amszterdam, Bilbao, Dublin, Glasgow, Szentpétervár, München, Róma, London számára. Az UEFA kimagasló bevételeket vár, a kalkulus alapján az összköltségek 680 millióra rúgnak, de a jövedelem 2 milliárd euró körül vagy fölött is lehet. A jelenlegi állás szerint Azerbajdzsán válogatottja nem játszhat Bakuban házigazdaként, míg Budapest és Bukarest közül az egyik szintén a saját nemzeti csapata nélkül lesz társrendező, a helybeli szurkolók külföldi válogatottak mérkőzéseit láthatják.

(bl)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük