Felhívás!

Egy lépéssel közelebb

Komoly esélyessé vált a hétvégén a Debrecentől a Mol Fehérvárhoz igazolt Zsóri Dániel gólja arra, hogy megnyerje a legszebbnek járó Puskás-díjat, a szavazók ugyanis beválasztották a legjobb három közé.

A 18 éves korábbi Debrecen-játékos február 16-án a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésen lőtt ollózós gólját Magyarországon az előző idény legszebbjének választották. A Nagyváradon született és az Arad megyei Simonyifalván nevelkedett Zsóri találata mellett az argentin Lionel Messi Betis elleni tekerését, illetve a kolumbiai Fernando Quintero szabadrúgását választották be a legjobb háromba. A három találat közül a FIFA-legendák szakértői bizottsága választja ki a végső győztest.

A további díjak döntőseit is közzétették. A legjobb férfi labdarúgó dobogósai között találjuk az UEFA-gálán is jelölt Lionel Messit, Cristiano Ronaldót és Virgil van Dijkot. Mint ismert, az európai szövetségnél a Liverpool holland védője kapta az elismerést. A kapusok közül két brazil, az ugyancsak liverpooli Alisson Becker és a Manchester Citynél játszó Ederson mellett a Barcelona hálóőre, Marc-André ter Stegen. Az edzőknél három Premier League-ben tevékenykedő szakember, Jürgen Klopp, Pep Guardiola és Mauricio Pochettino került be a top háromba. A díjakat szeptember 23-án, a Milánóban rendezendő FIFA-gálán adják át.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.