Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egy félidőt bírta a KSE labdarúgócsapata

Egy félidőt bírta a KSE labdarúgócsapata Sport

A labdarúgó III. liga alapszakaszának 17. fordulójában a Kézdivásárhelyi SE a Brassói Municipal SR otthonában szenvedett háromgólos vereséget.

 

Az 5. csoportban játszott mérkőzés első félideje a felsőházba jutás okán győzelmi kényszerben pályára lépő házigazdák támadásai és a céhes városiak kontrái jegyében zajlott. Három brassói gólhelyzet ellenében a Gazda József vezette kék-fehérek kétszer veszélyeztették a Steagul Roșu kapuját, ám egyik csapat sem talált be, a csapatok kiegyensúlyozott játék után gólnélküli döntetlennel vonultak az öltözőkbe.

Félidő után a Cenk alatti sárga-feketék az első szögletrúgást követően megszerezték a vezetést. A KSE megrázta magát és Sánta Tamás révén kétszer is egyenlíthetett volna, ám ez nem a kézdi csatár napja volt, aki előbb egy beadásról maradt le, majd büntetőből sem talált be. A védelemben Bântă téves passza nyomán a brassóiak 2–0-ra növelték előnyüket, majd büntetőből állították be a 3–0-s végeredményt. A tabella 9. helyén álló KSE az alapszakasz utolsó forddulójában, március 25-én, szombaton a CS Păuleşti csapatát fogadja.

„Nagyon nehéz mérkőzésünk lesz, óriási a tét, remélem, a sérültjeink is felépülnek addigra. Már eldőlt, hogy a kiesés ellenharcolunk a rájátszásban, jövő héttől kezdődnek a döntők, az összes hatpontos mérkőzés lesz, beleértve az alapszakasz utolsó mecsét, hiszen majd még kétszer játszunk Păuleşti ellen” – nyilatkozta lapunknak Gazda József edző-játékos.

Brassói Municipal SR – KSE 3–0 (0–0)

Góllövők: Dragoș Popa, Dragoș Sandu és Mihai Ion.

KSE: Bunduc – Sánta L. (Postolică 76.), Bântă (Gergely A. 76.), Locotuș, Gajdó – Bagoly B., , Kerestély, Páll K. (Szőcs 65.) – Pakucs N., Bandi Á. (Pătrășcoiu 65.), Sánta T (Papp 65. perc).

Ugyanebben a csoportban szombaton a Sepsi OSK II a listavezető CS Blejoi otthonában szenvedett 6–1-es (4–0) vereséget.

Archív fotó: Tofán Levente

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük